Print

Disclaimer


Proclaimer

De gemeente Emmen is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. De gemeente Emmen doet er alles aan deze actueel te houden en van de juiste informatie te voorzien. U kunt geen rechten ontlenen aan de informatie op deze website. Komt u toch iets tegen dat niet correct is of verouderd is, laat het ons dan weten.


Privacy

Gemeente Emmen hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens in verband met het gebruik van emmen.nl. Informatie over bezoeken aan emmen.nl wordt slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen en niet gebruikt ter identificatie van individuele personen. De naam- en adres- en telefoongegevens die worden opgegeven voor de beantwoording van een e-mail, zullen alleen voor dit doel door de gemeente Emmen worden gebruikt.
 

Copyright

Gemeente Emmen behoudt het auteursrecht op de via de internetsite van de gemeente Emmen verstrekte informatie, inclusief beeldmerken, logo's, grafische voorstellingen en fotomateriaal. Niets uit de informatie mag zonder schriftelijke toestemming openbaar worden gemaakt, verspreid en/of verveelvoudigd. Gebruik van de informatie voor persoonlijke doeleinden is toegestaan. Citeren met bronvermelding.

Wanneer derden foto's ter beschikking stellen voor publicatie op deze internetsite doen zij daarmee afstand van hun auteursrecht, recht op handelsmerk en andere intellectuele rechten.